Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Media Image S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inscriptionare reclame indoor si outdoor
Brand
Obiecte personalizate Promo
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Reclame - Inscripționare Indoor și Outdoor

AUTO: Inscripţionarea maşinilor firmei este o metodă de promovare relativ ieftină, pe care o plăteşti o singură dată (nu lunar ca pe o promovare pe internet, un spot radio sau apariţii în reviste), asigurând o prezenţă în trafic îndelungată. Statisticile arată că ne petrecem un sfert din viaţă în trafic. Ceea ce înseamnă că putem fi remarcaţi din mers.

VITRINE: Vitrinele se inscripţionează cu autocolant printat digital sau cutter-plotter. Putem decora şi cu autocolant care imită geamul sablat (mat).

CASETE RECLAME: Realizăm casete, firme, reclame luminoase pe structură metalică sau PVC cu lumina în interior (neon), lumina în cant (neon, LED), lumina pe profil. Pentru realizarea lor folosim plexyglass, ko-matex/forex, mase plastice, profile metalice, PVC.

BANNERE şi MASHURI: Printuri de mari dimensiuni: banner, mash, autocolant, steaguri, textile, poliplan, hârtie... Imprimăm orice lăţime şi orice lungime pe orice material de afişaj.
Sunt printuri de rezoluţii mari şi foarte mari folosite pentru afişaj interior, exterior (indoor, outdoor) şi pentru personalizarea de standuri expoziţionale, postere, puncte de vânzare etc

SISTEME DE afişaj: Pentru o expunere eficientă şi un impact vizual maxim, aveţi nevoie de sisteme de afişaj de calitate şi printuri impecabile.
Pe lângă numeroase varietăţi de roll-up-uri, se pot folosi şi alte sisteme de afişaj pretabile oricărei situaţii (rame click, people stoppere etc).
Din Gura in Gura